Új bérelhető tárgyaló nyílt a József körúton


Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!

További információ: http://targyalobudapest.hu/





Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.
Bővebb információ: http://targyalobudapest.hu/



A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógépen kívül minden egyebet mi biztosítunk. Lépjen velünk kapcsolatba ma!



Elérhetőségeink:
Cím: 1085 Budapest, József krt. 69.
Könnyen megközelíthető a 4-es, 6-os villamossal, 3-as, 4-es metróval.
Szabad időpontokról itt érdeklődhet:

Szabó István +36 20 500 8284
E-mail: targyalo@logoszmail.hu

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.